Trouwfeest Alken

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een trouwfeest in de buurt van Alken

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Alken voor het houden van een trouwfeest? Dan is ‘t Krekelhof ongetwijfeld een uitstekende optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst degelijke naam verworven in en rondAlken als het aankomt op de organisatie van een trouwfeest. De mooie ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Alken en de kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar enkele van de vele troefkaarten die van ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle trouwfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in onze prachtige feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de imposante feestzalen ook een mooie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Interessant voor wanneer het goed weer is of voor als u naast uw trouwfeest een stijlvolle tuinreceptie wilt doen. Al dat moois is mogelijk onder het proeven van onze overheerlijke gastronomische topcreaties. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op nette manier geserveerd en gepresenteerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Voorts is ‘t Krekelhof gelegen in een mooie buurt vlakbij Alken. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Alken, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat verlangt u verder nog voor een prachtig trouwfeest? Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Alken combineert stijlvolle zalen met een mooie tuin

Voor een succesvol trouwfeest kunt u maar beter een zeer degelijk geoutilleerde toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de orangerie met een mooi zicht op de prachtige tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Alken te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een trouwfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Alken nog dat tikkeltje extra cachet.Uw trouwfeest nabij Alken zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw trouwfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een heerlijk trouwfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol trouwfeest!

Imponeer uw genodigden met een trouwfeest in het aangename en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Alken

Zoekt u een geschikte locatie voor een trouwfeest nabij Alken? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw trouwfeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een trouwfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Alken, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk trouwfeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Alken? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Alken zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.