Communiefeest Genenbos

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een communiefeest in de omgeving van Genenbos

Zoekt u bij Genenbos een goede zaal voor een communiefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van verschillende gebeurtenissen zoals een communiefeest een prima optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst stevige naam verdiend in Genenbos en ver daarbuiten als het aankomt op het vieren van een communiefeest. De prima localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Genenbos en de kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts enkele van de talloze troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle communiefeest maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in de fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij bereiden heerlijke hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan het communiefeest zeker ook in alle comfort in de buitenlucht organiseren. Daarnaast leveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. En dat in diverse formules op maat. Uw gasten kunnen ongebreideld proeven van een gevarieerd culinair gamma van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw communiefeest volledig af. Gelokaliseerd nabij Genenbos valt er in de buurt zeer veel moois te vinden. U kunt de vlakbij gesitueerde steden zoals Genenbos, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wenst u verder nog voor een geslaagd communiefeest? Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genenbos combineert klassevolle feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd communiefeest kunt u maar beter een zeer degelijk geoutilleerde locatie met goede zalen zoeken. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor klasse en comfort. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de wondermooie tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een communiefeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Genenbos te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een communiefeest op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw communiefeest nabij Genenbos nog dat tikkeltje extra .Uw communiefeest nabij Genenbos zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw communiefeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een communiefeest in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Genenbos

Zoekt u in de omgeving van Genenbos naar een droomlocatie voor een communiefeest? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een communiefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Genenbos, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het communiefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk communiefeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genenbos

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Genenbos? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genenbos zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.