Jubileum Zonhoven

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een jubileum in de omgeving van Zonhoven

Op zoek naar een geschikte plek nabij Zonhoven voor een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van verschillende gebeurtenissen zoals onder andere een jubileum een prima keus. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst stevige naam verdiend in Zonhoven en omstreken inzake het vieren van een jubileum. Gesitueerd naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een jubileum een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in onze feeërieke feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een knappe en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt uw jubileum dus ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht laten plaatsvinden. Al dat moois is mogelijk bij het nuttigen van onze super lekkere culinaire topcreaties. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op smaakvolle manier gepresenteerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw jubileum af van top tot teen. Gelegen nabij Zonhoven is er in de ruime buurt zeer veel moois te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een prachtig jubileum? Zowel met de wagen als via trein of bus is onze locatie vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zonhoven combineert stijlvolle feestruimtes met een idyllische tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw jubileum. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw jubileum aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Zonhoven te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw jubileum nabij Zonhoven nog dat tikkeltje extra .Uw jubileum nabij Zonhoven zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw jubileum genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol jubileum!

Imponeer uw gasten met een jubileum in het aangename en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Zonhoven

Zoekt u een geschikte locatie voor een jubileum nabij Zonhoven? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De goede ligging vlakbij het centrum van Zonhoven maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven

Droomt u van een jubileum in een wondermooie prachtige locatie nabij Zonhoven? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zonhoven zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.