Jubileum Genk

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een jubileum in de omgeving van Genk

Zoekt u vlakbij Genk een geschikte plaats voor een jubileum? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een uitstekende optie. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een heel degelijke naam opgebouwd in en rondGenk als het aankomt op het vieren van een jubileum. Gelegen aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een jubileum een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons smullen van overheerlijke hapjes in de wondermooie feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de knappe feestzalen ook een mooie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Fantastisch voor als het goed weer is of voor als u bij uw jubileum een gezellige receptie wil doen. Daarnaast serveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. De menukaart is bij ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Uw gasten kunnen ongebreideld smullen van een gevarieerd culinair aanbod van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het helemaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Gelokaliseerd bij Genk valt er in de buurt zeer veel fraais te vinden. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een mooi jubileum? Zowel met de auto als met trein of bus is onze locatie vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genk combineert stijlvolle feestzalen met een prachtige tuin

Voor een geslaagd jubileum kan u maar beter een zeer goed uitgeruste toplocatie met goede zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfort en klasse. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met uitzicht op de elegante tuin en de oever van het Albertkanaal. Een stijlvol en onvergetelijk jubileum, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Genk te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De prachtige zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw jubileum nabij Genk nog dat tikkeltje extra magie.Uw jubileum nabij Genk zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw jubileum genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een jubileum in het stijlvolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofbij Genk

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een jubileum nabij Genk? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een jubileum met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een jubileum is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische omkadering. De goede ligging vlakbij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het jubileum door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een jubileum in een wondermooie adembenemende locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.