Communiefeest Borgloon

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een communiefeest in de buurt van Borgloon

Zoekt u een geschikte locatie vlakbij Borgloon voor het organiseren van een communiefeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een prima mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer degelijke naam opgebouwd in Borgloon en omstreken inzake het vieren van een communiefeest. Genesteld langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een communiefeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in onze formidabele feestzalen en in de idyllische tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een fraaie en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Fantastisch voor wanneer het goed weer is of voor indien u bij uw communiefeest een stijlvolle buitenreceptie wilt houden. Al dat moois is mogelijk bij het nuttigen van onze lekkere gastronomische creaties. De menukeuze is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen genieten van een gevarieerd gastronomisch assortiment van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gelokaliseerd bij Borgloon valt er in de ruime buurt zeer veel fraais te vinden. U kan de vlakbij gesitueerde steden zoals Borgloon, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wil u verder nog voor een onvergetelijk communiefeest? Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Borgloon combineert stijlvolle feestzalen met een mooie tuin

Voor een succesvol communiefeest kan u maar beter een heel goed voorziene locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw communiefeest aangenaam vertoeven. Een stijlvol en heuglijk communiefeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In onze sprookjesachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw communiefeest nabij Borgloon nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw communiefeest nabij Borgloon zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw communiefeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een heerlijk communiefeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een communiefeest in het klassevolle en gerieflijke ‘t Krekelhofin de buurt van Borgloon

Zoekt u in de omgeving van Borgloon naar een droomlocatie voor een communiefeest? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. De strategische ligging vlakbij het centrum van Borgloon maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk communiefeest in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Borgloon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Borgloon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.