Walking dinner Groot-Loon

‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een walking dinner nabij Groot-Loon

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Groot-Loon voor het houden van een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van uiteenlopende evenementen zoals bijvoorbeeld een walking dinner een zeer goede keuze. In en rond Groot-Loon is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een sterk imago als het gaat over het verzorgen van een walking dinner of soortgelijke events. De prima ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Groot-Loon en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar enkele van de vele troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een stijlvolle walking dinner maken. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in de fraaie feestzalen en in de idyllische tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een mooie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Geweldig voor wanneer het goed weer is of voor indien u bij uw walking dinner een stijlvolle buitenreceptie wil houden. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze overheerlijke gastronomische meesterwerkjes. De keuze qua menu is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen smullen van een gevarieerd culinair aanbod van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Kortom: stijlvol en lekker. Gelokaliseerd nabij Groot-Loon is er in de omgeving veel interessants te vinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wenst u verder nog voor een geslaagd walking dinner? ‘t Krekelhof in de buurt van Groot-Loon is overigens vlot en snel te bereiken met zowel de wagen (wij bieden ruime parkingplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof bij Groot-Loon combineert klassevolle feestruimtes met een fraaie tuin

Voor een succesvol walking dinner kan u maar beter een zeer goed uitgeruste toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de magnifieke tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een walking dinner in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof bij Groot-Loon. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een walking dinner op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In de sublieme tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw walking dinner nabij Groot-Loon nog dat tikkeltje extra magie.Uw walking dinner nabij Groot-Loon zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren team de beste hapjes en drankjes. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen walking dinner beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd walking dinner!

Maak indruk met een walking dinner in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Groot-Loon

Zoekt u in de omgeving van Groot-Loon naar een droomlocatie voor een walking dinner? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw walking dinner een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Groot-Loon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk walking dinner in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie prachtige locatie nabij Groot-Loon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Groot-Loon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.