Babyborrel Stevoort

‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een babyborrel in de omgeving van Stevoort

Zoekt u een geschikte locatie in de omgeving van Stevoort voor het organiseren van een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van verschillende feestelijkheden zoals een babyborrel een zeer goede optie. In en ver buiten Stevoort is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago als het gaat over het verzorgen van een babyborrel of soortgelijke events. Fraai gelegen naast de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een babyborrel een fraai en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in de wondermooie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Perfect voor als het mooi weer is of voor indien u bij uw babyborrel een stijlvolle receptie wilt doen. Daarnaast leveren wij gastronomie van absolute topklasse. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en super verse basisingrediënten worden daarenboven op smaakvolle wijze gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Daarenboven is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een zeer fraaie buurt nabij Stevoort. U kunt de naburige steden zoals Stevoort, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd babyborrel van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Onze locatie in de buurt van Stevoort is overigens vlot en snel te bereiken met zowel de auto (wij bieden een grote parkeerplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Stevoort combineert stijlvolle feestzalen met een prachtige tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw babyborrel. Bij ‘t Krekelhof nabij Stevoort besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan garant voor klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze orangerie met uitzicht op de sprookjesachtige tuin en de oevers van het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd babyborrel, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Stevoort te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een babyborrel op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In onze netjes onderhouden tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw babyborrel nabij Stevoort nog dat tikkeltje extra magie.Uw babyborrel nabij Stevoort zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons ervaren en attente horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen babyborrel beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een babyborrel in het sfeervolle en comfortabele ‘t Krekelhofin de buurt van Stevoort

Zoekt u een klassevolle locatie voor een babyborrel nabij Stevoort? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een babyborrel met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Stevoort, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie betoverende locatie nabij Stevoort? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Stevoort zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.