Walking dinner Limburg

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een walking dinner in de buurt van Limburg

Zoekt u vlakbij Limburg een goede plek voor een walking dinner? Dan is ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst goede reputatie opgebouwd in Limburg en ver daarbuiten betreffende het vieren van een walking dinner. Genesteld naast de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een walking dinner een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in de prachtige feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de imposante feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kan het walking dinner absoluut ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht vieren. Daarnaast leveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. Dat alles in uiteenlopende feestformules op maat. De gasten kunnen naar hartenlust genieten van een divers culinair gamma van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw walking dinner af van top tot teen. Voorts is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een wondermooie buurt vlakbij Limburg. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wil u verder nog voor een onvergetelijk walking dinner? Zowel met de wagen als met trein of bus is ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Limburg combineert knappe feestzalen met een magische tuin

Voor een succesvol walking dinner kan u maar beter een zeer degelijk geëquipeerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw walking dinner aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een walking dinner in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Limburg te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Limburg nog dat tikkeltje extra cachet.Uw walking dinner nabij Limburg zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons ervaren en attente horecateam lekkere hapjes en drankjes. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk walking dinner beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een walking dinner in het klassevolle en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Limburg

Op zoek naar een geschikte locatie voor een walking dinner nabij Limburg? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw walking dinner een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. De strategische ligging vlakbij het centrum van Limburg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk walking dinner in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.