Walking dinner Hasselt

‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een walking dinner bij Hasselt

Op zoek naar een geschikte plek in de omgeving van Hasselt voor een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande gebeurtenissen zoals een walking dinner een prima keuze. In en rond Hasselt is ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago inzake het houden van een walking dinner of soortgelijke events. Fraai gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een walking dinner een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in de prachtige feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Fantastisch voor als het mooi weer is of voor indien u naast uw walking dinner een stijlvolle buitenreceptie wil houden. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze lekkere gastronomische meesterwerkjes. Dat alles in uiteenlopende formules op maat. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op stijlvolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw walking dinner op en top af. Voorts is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een fraaie buurt in de buurt van Hasselt. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een gedenkwaardig walking dinner van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via trein of bus is ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Hasselt combineert klassevolle zalen met een fraaie tuin

Voor een geslaagd walking dinner kan u best een zeer goed voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met uitzicht op de sublieme tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een walking dinner in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Hasselt te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. In de sublieme tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra .Uw walking dinner nabij Hasselt zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons bekwame team de beste hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en stijlvol walking dinner!

Imponeer uw gasten met een walking dinner in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Hasselt

Zoekt u een geschikte locatie voor een walking dinner nabij Hasselt? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw walking dinner een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De prima ligging vlakbij het centrum van Hasselt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk walking dinner in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie betoverende locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.