Trouwfeest Kuringen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een trouwfeest in de buurt van Kuringen

Zoekt u vlakbij Kuringen een geschikte stek voor een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerlei events zoals bvb. een trouwfeest een prima optie. In en ver buiten Kuringen is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een sterk imago als het gaat over het verzorgen van een trouwfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. Fraai gelegen aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een trouwfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het trouwfeest eventueel ook probleemloos in de buitenlucht laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze lekkere culinaire meesterwerkjes. De menukaart is bij ons zo groot dat ieder zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. De genodigden kunnen smullen van een divers culinair gamma van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Bij ons is uw trouwfeest op en top af. Voorts is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een mooie omgeving vlakbij Kuringen. U kan de nabijgelegen steden zoals Kuringen, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Wat wenst u nog meer voor een geweldig trouwfeest? Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen combineert gezellige feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol trouwfeest kunt u maar beter een zeer goed uitgeruste toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Kuringen besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De polyvalente zalen op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de heerlijke tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De knappe zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Kuringen nog dat tikkeltje extra magie.Uw trouwfeest nabij Kuringen zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw trouwfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen trouwfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol trouwfeest!

Maak indruk met een trouwfeest in het sfeervolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Kuringen

Zoekt u in de buurt van Kuringen naar een droomlocatie voor een trouwfeest? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een trouwfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kuringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het trouwfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk trouwfeest in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Kuringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kuringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.