Lentefeest Alken

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een lentefeest in de omgeving van Alken

Op zoek naar een geschikte plek bij Alken voor een lentefeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een prima optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een heel degelijke reputatie verworven in Alken en omstreken als het aankomt op het verzorgen van een lentefeest. Gesitueerd naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een lentefeest een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in de prachtige feestzalen en in de idyllische tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de knappe feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Perfect voor als het goed weer is of voor als u bij uw lentefeest een stijlvolle receptie wil houden. Voorts serveren wij gastronomie van absolute topklasse. De menukaart is bij ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse basisingrediënten worden daarenboven op stijlvolle manier gepresenteerd en geserveerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw lentefeest volledig af. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een sublieme omgeving in de omgeving van Alken. U kan de nabijgelegen steden zoals Alken, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd lentefeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken is overigens vlot en snel te bereiken met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeergelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Alken combineert gezellige zalen met een sprookjesachtige tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw lentefeest. U kan er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw lentefeest aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een lentefeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Alken te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Alken nog dat tikkeltje extra cachet.Uw lentefeest nabij Alken zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw lentefeest genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen lentefeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd lentefeest!

Imponeer uw genodigden met een lentefeest in het aangename en comfortabele ‘t Krekelhofin de buurt van Alken

Zoekt u in de omgeving van Alken naar een droomlocatie voor een lentefeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Naast een lentefeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De strategische ligging vlakbij het centrum van Alken maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Alken? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Alken zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.