Bruiloft Opglabbeek

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een bruiloft in de buurt van Opglabbeek

Zoekt u een geschikte plek in de omgeving van Opglabbeek voor het organiseren van een bruiloft? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei gebeurtenissen zoals een bruiloft een prima optie. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een heel goede naam verworven in Opglabbeek en omstreken aangaande de organisatie van een bruiloft. De prima ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Opglabbeek en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts een paar van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een droomplek voor een gezellige bruiloft maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de formidabele feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de sublieme feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Zeer geschikt voor wanneer het mooi weer is of voor indien u naast uw bruiloft een stijlvolle buitenreceptie wil doen. Dat alles is mogelijk onder het nuttigen van onze fijne gastronomische topcreaties. En dat in uiteenlopende feestformules op maat. De gasten kunnen ongebreideld proeven van een gevarieerd culinair gamma van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw bruiloft op en top af. Voorts is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een zeer fraaie omgeving in de buurt van Opglabbeek. U kan de omliggende prachtsteden zoals Opglabbeek, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Wat wenst u nog meer voor een prachtig bruiloft? Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof vlakbij Opglabbeek combineert gezellige feestzalen met een magische tuin

Voor een geslaagd bruiloft kan u maar beter een zeer goed voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfort en klasse. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de goed onderhouden tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een bruiloft in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een bruiloft op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In onze elegante tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw bruiloft nabij Opglabbeek nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw bruiloft nabij Opglabbeek zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons attente horecateam heerlijke hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een bruiloft in het klassevolle en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Opglabbeek

Op zoek naar een geschikte locatie voor een bruiloft nabij Opglabbeek? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een bruiloft met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een bruiloft is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Opglabbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het bruiloft door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bruiloft in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie adembenemende locatie nabij Opglabbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Opglabbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.