Huwelijksverjaardag Limburg

‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Limburg

Zoekt u nabij Limburg een degelijke plek voor een huwelijksverjaardag? Dan is ‘t Krekelhof absoluut een prima mogelijkheid. In en rond Limburg is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie wat betreft de organisatie van een huwelijksverjaardag of soortgelijke feestevenementen. De mooie localisatie aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Limburg en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een stijlvolle huwelijksverjaardag maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in onze prachtige feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer geschikt voor als het goed weer is of voor als u bij uw huwelijksverjaardag een toffe receptie wilt houden. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. De menukaart is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Uw genodigden kunnen ongebreideld smullen van een gevarieerd gastronomisch aanbod van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw huwelijksverjaardag op en top af. Gelokaliseerd nabij Limburg valt er in de omgeving zeer veel fraais te vinden. U kunt de naburige prachtsteden zoals Limburg, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een fraai huwelijksverjaardag van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Limburg is overigens vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkingplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Limburg combineert klassevolle zalen met een mooie tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw huwelijksverjaardag. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Limburg besteden wij om die reden de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfortabele klasse. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de wondermooie tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk huwelijksverjaardag, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Limburg. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De fraaie zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. In de netjes onderhouden tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Limburg nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksverjaardag nabij Limburg zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen huwelijksverjaardag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een huwelijksverjaardag in het stijlvolle en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Limburg

Zoekt u een geschikte locatie voor een huwelijksverjaardag nabij Limburg? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw huwelijksverjaardag een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een huwelijksverjaardag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire ondersteuning. De prima ligging vlakbij het centrum van Limburg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksverjaardag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie prachtige locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.