Huwelijksfeest Wellen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een huwelijksfeest in de omgeving van Wellen

Zoekt u bij Wellen een goede zaal voor een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van verschillende events zoals o.a. een huwelijksfeest een prima optie. In en ver buiten Wellen is ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie wat betreft het organiseren van een huwelijksfeest of soortgelijke feestevenementen. Fraai gelegen aan de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een huwelijksfeest een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in de wondermooie feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke hapjes en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Fantastisch voor als het mooi buitenweer is of voor als u naast uw huwelijksfeest een stijlvolle buitenreceptie wil doen. Dat alles is mogelijk onder het nuttigen van onze fijne culinaire meesterwerkjes. De menukaart is bij ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Uw genodigden kunnen naar hartenlust proeven van een gevarieerd culinair aanbod van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw huwelijksfeest op en top af. Daarenboven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een magnifieke setting bij Wellen. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Wat wil u nog meer voor een onvergetelijk huwelijksfeest? Onze locatie in de omgeving van Wellen is overigens gemakkelijk bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een grote parkinggelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Wellen combineert gezellige zalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd huwelijksfeest kunt u maar beter een heel degelijk uitgeruste locatie met goede zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof vlakbij Wellen besteden wij daarom de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksfeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en heuglijk huwelijksfeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Wellen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Wellen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksfeest nabij Wellen zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons bekwame horecateam lekkere drankjes en hapjes. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een heerlijk huwelijksfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een huwelijksfeest in het stijlvolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Wellen

Op zoek naar een geschikte locatie voor een huwelijksfeest nabij Wellen? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een huwelijksfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische omkadering. De goede ligging vlakbij het centrum van Wellen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Wellen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Wellen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.