Receptie Diepenbeek

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een receptie nabij Diepenbeek

Zoekt u vlakbij Diepenbeek een geschikte stek voor een receptie? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een prima mogelijkheid. In en ver buiten Diepenbeek is ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen imago wat betreft het verzorgen van een receptie of soortgelijke gebeurtenissen. Gesitueerd aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een receptie een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van overheerlijke hapjes in de fraaie feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Fantastisch voor als het goed weer is of voor als u bij uw receptie een gezellige buitenreceptie wil houden. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze super lekkere culinaire creaties. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en super verse basisproducten worden daarenboven op nette wijze geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw receptie op en top af. Gelokaliseerd nabij Diepenbeek valt er in de ruime omgeving zeer veel moois te vinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wilt u verder nog voor een mooi receptie? Zowel met de wagen als via trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek combineert gezellige feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol receptie kan u maar beter een heel degelijk uitgeruste toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw receptie aangenaam vertoeven. Een klassevol en heuglijk receptie, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Diepenbeek. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de netjes onderhouden tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw receptie nabij Diepenbeek nog dat tikkeltje extra .Uw receptie nabij Diepenbeek zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons ervaren en attente team de beste hapjes en drankjes. Alle genodigden zullen een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol receptie!

Scoor met een receptie in het gezellige en gerieflijke ‘t Krekelhofnabij Diepenbeek

Zoekt u in de omgeving van Diepenbeek naar een droomlocatie voor een receptie? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een receptie met alles erop en eraan. Naast een receptie is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging vlakbij het centrum van Diepenbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek

Droomt u van een receptie in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Diepenbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Diepenbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.