Huwelijksfeest Bolderberg

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een huwelijksfeest bij Bolderberg

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Bolderberg voor het houden van een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerlei feestelijkheden zoals o.a. een huwelijksfeest een uitstekende keus. In en ver buiten Bolderberg is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago als het gaat over het verwelkomen van een huwelijksfeest of soortgelijke gebeurtenissen. Fraai gelegen naast de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een huwelijksfeest een fraai en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke hapjes in onze feeërieke feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de fantastische feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt uw huwelijksfeest dus ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht laten doorgaan. Daarnaast serveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. De menukaart is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw huwelijksfeest af van top tot teen. Gelegen bij Bolderberg valt er in de omgeving veel moois te ontdekken. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek met Nederland.  Wat wilt u verder nog voor een geweldig huwelijksfeest? Zowel met de wagen als met trein of bus is onze locatie snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Bolderberg combineert klassevolle feestruimtes met een mooie tuin

Voor een succesvol huwelijksfeest kunt u best een zeer goed voorziene locatie met goede zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De polyvalente zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de sublieme tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Bolderberg te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw huwelijksfeest nabij Bolderberg nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksfeest nabij Bolderberg zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw huwelijksfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk huwelijksfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een huwelijksfeest in het klassevolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Bolderberg

Zoekt u een klassevolle locatie voor een huwelijksfeest nabij Bolderberg? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een huwelijksfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. De goede ligging vlakbij het centrum van Bolderberg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Bolderberg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bolderberg zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.