Huwelijksverjaardag Zutendaal

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Zutendaal

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Zutendaal voor een huwelijksverjaardag? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande evenementen zoals een huwelijksverjaardag een zeer geschikte keus. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer sterke reputatie verworven in Zutendaal en omstreken betreffende het verzorgen van een huwelijksverjaardag. De prima situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Zutendaal en de gekende kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar enkele van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle huwelijksverjaardag maken. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in de formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een fraaie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Perfect voor als het mooi weer is of voor als u bij uw huwelijksverjaardag een stijlvolle tuinreceptie wilt doen. Al dat moois is mogelijk bij het proeven van onze lekkere gastronomische creaties. Dat alles in diverse formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, gemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisproducten worden bovendien op klassevolle wijze geserveerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gelegen bij Zutendaal valt er in de ruime buurt zeer veel moois te ontdekken. U kunt de omliggende steden zoals Zutendaal, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd huwelijksverjaardag van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zutendaal is overigens vlot te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkingplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zutendaal combineert gezellige feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw huwelijksverjaardag. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zutendaal besteden wij om die reden de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw huwelijksverjaardag aangenaam vertoeven. Een stijlvol en heuglijk huwelijksverjaardag, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Zutendaal te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksverjaardag op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Zutendaal nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksverjaardag nabij Zutendaal zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een huwelijksverjaardag in het aangename en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Zutendaal

Zoekt u in de omgeving van Zutendaal naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksverjaardag met alles erop en eraan. Naast een huwelijksverjaardag is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Zutendaal, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie adembenemende locatie nabij Zutendaal? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zutendaal zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.