Huwelijksfeest Diepenbeek

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Diepenbeek

Zoekt u in de buurt van Diepenbeek een goede plaats voor een huwelijksfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een uitstekende optie. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een enorm sterke naam verdiend in Diepenbeek en omstreken als het aankomt op het verzorgen van een huwelijksfeest. De fraaie localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Diepenbeek en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar enkele van de talloze troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een klassevolle huwelijksfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in onze formidabele feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hebben naast de fantastische feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan het huwelijksfeest absoluut ook in alle comfort in de buitenlucht houden. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze overheerlijke culinaire topcreaties. De menukaart is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen proeven van een divers gastronomisch aanbod van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Voorts is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een schitterende buurt bij Diepenbeek. U kan de naburige prachtsteden zoals Diepenbeek, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een fraai huwelijksfeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Diepenbeek combineert gezellige zalen met een idyllische tuin

Voor een geslaagd huwelijksfeest kunt u best een zeer goed voorziene locatie met goede zalen zoeken. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksfeest aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof bij Diepenbeek. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze sprookjesachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Diepenbeek nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksfeest nabij Diepenbeek zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons attente horecateam de beste drankjes en hapjes. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen huwelijksfeest beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een huwelijksfeest in het klassevolle en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Diepenbeek

Zoekt u een geschikte locatie voor een huwelijksfeest nabij Diepenbeek? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Naast een huwelijksfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Diepenbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Diepenbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Diepenbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.