Huwelijksfeest Lummen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een huwelijksfeest in de omgeving van Lummen

Zoekt u nabij Lummen een degelijke plaats voor een huwelijksfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima mogelijkheid. In en ver buiten Lummen is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen imago wat betreft het organiseren van een huwelijksfeest of soortgelijke feestevenementen. Gelegen langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een huwelijksfeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in onze indrukwekkende feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Fantastisch voor wanneer het mooi weer is of voor indien u naast uw huwelijksfeest een gezellige buitenreceptie wil doen. Dat alles is mogelijk bij het smullen van onze lekkere gastronomische creaties. De menukaart is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwalitatieve en super verse basisproducten worden bovendien op stijlvolle manier geserveerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gelokaliseerd nabij Lummen valt er in de omgeving heel wat fraais te vinden. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek met Nederland.  Wat wil u verder nog voor een onvergetelijk huwelijksfeest? Zowel met de wagen als via trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Lummen combineert knappe feestzalen met een magische tuin

Voor een succesvol huwelijksfeest kan u maar beter een heel degelijk voorziene locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Lummen besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De polyvalente zalen op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw huwelijksfeest aangenaam vertoeven. Een stijlvol en onvergetelijk huwelijksfeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In de toverachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw huwelijksfeest nabij Lummen nog dat tikkeltje extra magie.Uw huwelijksfeest nabij Lummen zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons bekwame team lekkere drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen huwelijksfeest beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een huwelijksfeest in het klassevolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofin de buurt van Lummen

Zoekt u in de buurt van Lummen naar een droomlocatie voor een huwelijksfeest? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een huwelijksfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Lummen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Lummen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lummen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.