Doopfeest Stevoort

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een doopfeest in de omgeving van Stevoort

Op zoek naar een geschikte locatie nabij Stevoort voor het houden van een doopfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een prima optie. In en rond Stevoort is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een sterk imago inzake het houden van een doopfeest of soortgelijke gebeurtenissen. Gesitueerd naast de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons smullen van lekkere hapjes in de fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een mooie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Interessant voor als het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw doopfeest een gezellige tuinreceptie wil doen. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze topcreaties, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en verse basisproducten worden daarenboven op nette wijze geserveerd en gepresenteerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Kortom: lekker én stijlvol. Gelegen bij Stevoort is er in de omgeving heel wat interessants te vinden. U kunt de naburige prachtsteden zoals Stevoort, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een heuglijk doopfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig ‘t Krekelhof bij Stevoort is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkingplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof bij Stevoort combineert klassevolle zalen met een prachtige tuin

Voor een succesvol doopfeest kunt u maar beter een zeer degelijk geoutilleerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De polyvalente zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de wondermooie tuin en de oever van het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd doopfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw doopfeest nabij Stevoort nog dat tikkeltje extra magie.Uw doopfeest nabij Stevoort zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw doopfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd doopfeest!

Scoor met een doopfeest in het gezellige en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Stevoort

Op zoek naar een geschikte locatie voor een doopfeest nabij Stevoort? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een doopfeest met alles erop en eraan. Naast een doopfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Stevoort, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk doopfeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Stevoort? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Stevoort zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.