Communiefeest Opglabbeek

‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een communiefeest in de omgeving van Opglabbeek

Op zoek naar een geschikte locatie nabij Opglabbeek voor een communiefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van verschillende events zoals o.a. een communiefeest een zeer geschikte optie. In en ver buiten Opglabbeek is ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie inzake het houden van een communiefeest of soortgelijke gebeurtenissen. Gesitueerd naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een communiefeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in onze formidabele feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Zeer geschikt voor als het mooi weer is of voor als u naast uw communiefeest een stijlvolle tuinreceptie wil doen. Daarbovenop serveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. De menukeuze is bij ons zo ruim dat ieder zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Uw gasten kunnen naar hartenlust smullen van een divers culinair gamma van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw communiefeest volledig af. Bovendien is ‘t Krekelhof gesitueerd in een mooie buurt in de omgeving van Opglabbeek. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een supergeslaagd communiefeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Onze locatie bij Opglabbeek is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Opglabbeek combineert knappe zalen met een idyllische tuin

Voor een geslaagd communiefeest kan u maar beter een zeer goed voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof bij Opglabbeek besteden wij om die reden de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw communiefeest aangenaam vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk communiefeest, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In onze prima onderhouden tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw communiefeest nabij Opglabbeek nog dat tikkeltje extra .Uw communiefeest nabij Opglabbeek zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren en attente team de beste hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol communiefeest!

Scoor met een communiefeest in het gezellige en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Opglabbeek

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een communiefeest nabij Opglabbeek? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een communiefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging vlakbij het centrum van Opglabbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het communiefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk communiefeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Opglabbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Opglabbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.