Babyborrel Zutendaal

‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een babyborrel bij Zutendaal

Op zoek naar een locatie nabij Zutendaal voor het houden van een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van diverse feestelijkheden zoals een babyborrel een prima keus. In en rond Zutendaal is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie inzake het verzorgen van een babyborrel of soortgelijke events. De uitstekende localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Zutendaal en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar een paar van de talloze troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle babyborrel maken. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in onze wondermooie feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en hebben naast de knappe feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan het babyborrel absoluut ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht vieren. Al dat moois is mogelijk bij het smullen van onze super lekkere gastronomische meesterwerkjes. De keuze qua menu is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, klaargemaakt met kwalitatieve en uiterst verse ingrediënten worden daarenboven op nette wijze gepresenteerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Kortom: stijlvol en lekker. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een zeer fraaie buurt nabij Zutendaal. U kan de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Zutendaal, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een vlekkeloos babyborrel van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Zutendaal is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een grote parkingplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zutendaal combineert gezellige zalen met een fraaie tuin

Voor een geslaagd babyborrel kan u maar beter een heel goed geoutilleerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zutendaal besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van de Orangerie met uitzicht op de sublieme tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Zutendaal te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een babyborrel op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw babyborrel nabij Zutendaal nog dat tikkeltje extra cachet.Uw babyborrel nabij Zutendaal zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons bekwame horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een heerlijk babyborrel beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol babyborrel!

Scoor met een babyborrel in het gezellige en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Zutendaal

Zoekt u een klassevolle locatie voor een babyborrel nabij Zutendaal? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een babyborrel met alles erop en eraan. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Zutendaal, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het babyborrel door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie betoverende locatie nabij Zutendaal? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zutendaal zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.