Walking dinner Lummen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een walking dinner bij Lummen

Zoekt u een locatie in de omgeving van Lummen voor het houden van een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van uiteenlopende events zoals bijvoorbeeld een walking dinner een uitstekende keus. In en rond Lummen is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie inzake het houden van een walking dinner of soortgelijke evenementen. Gesitueerd aan de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een walking dinner een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in de fraaie feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan het walking dinner absoluut ook met alles erop en eraan in de tuin vieren. Voorts serveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. Uw gasten kunnen naar hartenlust genieten van een gevarieerd culinair gamma van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw walking dinner af van top tot teen. Gelegen bij Lummen is er in de ruime buurt zeer veel fraais te vinden. U kunt de omliggende prachtsteden zoals Lummen, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een supergeslaagd walking dinner van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is onze locatie snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Lummen combineert stijlvolle feestruimtes met een fraaie tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw walking dinner. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Lummen besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de heerlijke tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een stijlvol en onvergetelijk walking dinner, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een walking dinner op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In de sublieme tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Lummen nog dat tikkeltje extra .Uw walking dinner nabij Lummen zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw walking dinner genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol walking dinner!

Scoor met een walking dinner in het gezellige en goed uitgeruste ‘t Krekelhofnabij Lummen

Zoekt u een geschikte locatie voor een walking dinner nabij Lummen? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een walking dinner met alles erop en eraan. Naast een walking dinner is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Lummen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk walking dinner in het mooie ‘t Krekelhof bij Lummen

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Lummen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lummen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.