Verjaardagsfeest Lutselus

‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een verjaardagsfeest nabij Lutselus

Zoekt u een geschikte locatie in de omgeving van Lutselus voor het houden van een verjaardagsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerlei gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een verjaardagsfeest een prima keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm stevige naam verdiend in Lutselus en omstreken inzake het verzorgen van een verjaardagsfeest. De knappe situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Lutselus en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar een paar van de vele troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een stijlvolle verjaardagsfeest maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons genieten van lekkere gerechten in onze formidabele feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een mooie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Ideaal voor als het goed buitenweer is of voor indien u naast uw verjaardagsfeest een stijlvolle buitenreceptie wil houden. Voorts leveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. De keuze qua menu is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en verse ingrediënten worden bovendien op stijlvolle wijze gepresenteerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal compleet. Kortom: stijlvol en lekker. Daarenboven is ‘t Krekelhof gesitueerd in een magnifieke setting nabij Lutselus. U kunt de naburige prachtsteden zoals Lutselus, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een heuglijk verjaardagsfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Lutselus combineert klassevolle feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw verjaardagsfeest. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Lutselus besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw verjaardagsfeest heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een verjaardagsfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Lutselus te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een verjaardagsfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze toverachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Lutselus nog dat tikkeltje extra .Uw verjaardagsfeest nabij Lutselus zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw verjaardagsfeest genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een verjaardagsfeest in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Lutselus

Zoekt u in de buurt van Lutselus naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een verjaardagsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een verjaardagsfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij ons van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Lutselus, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Lutselus

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Lutselus? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lutselus zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.