Walking dinner Zonhoven

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een walking dinner nabij Zonhoven

Zoekt u een geschikte locatie in de omgeving van Zonhoven voor het houden van een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van verschillende events zoals bijvoorbeeld een walking dinner een uitstekende keus. In en rond Zonhoven is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie als het gaat over de organisatie van een walking dinner of soortgelijke events. Genesteld aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een walking dinner een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van lekkere schotels in de indrukwekkende feestzalen en in de fantastische tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt uw walking dinner eventueel ook met alles erop en eraan in de tuin laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze super lekkere culinaire topcreaties. De menukeuze is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. De gasten kunnen naar hartenlust proeven van een divers gastronomisch assortiment van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Bij ons is uw walking dinner op en top af. Gesitueerd bij Zonhoven valt er in de omgeving veel fraais te vinden. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maastricht, Maaseik) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een supergeslaagd walking dinner van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig ‘t Krekelhof in de buurt van Zonhoven is bovendien vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkingplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof bij Zonhoven combineert gezellige feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw walking dinner. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Zonhoven besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan garant voor klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw walking dinner aangenaam vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk walking dinner, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Zonhoven te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Zonhoven nog dat tikkeltje extra magie.Uw walking dinner nabij Zonhoven zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons bekwame team heerlijke drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd walking dinner!

Maak indruk met een walking dinner in het aangename en comfortabele ‘t Krekelhofin de omgeving van Zonhoven

Zoekt u in de buurt van Zonhoven naar een droomlocatie voor een walking dinner? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw walking dinner een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een walking dinner is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij ons van topklasse. De strategische ligging nabij het centrum van Zonhoven maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk walking dinner in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie betoverende locatie nabij Zonhoven? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zonhoven zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.