Receptie Schoonbeek

‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een receptie bij Schoonbeek

Op zoek naar een geschikte locatie bij Schoonbeek voor het houden van een receptie? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer stevige reputatie verdiend in Schoonbeek en omstreken inzake het vieren van een receptie. Fraai gelegen langs de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een receptie een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van lekkere gerechten in onze indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de prachtige feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt het receptie dus ook in alle comfort in de tuin laten plaatsvinden. Voorts leveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. Dat alles in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en verse basisingrediënten worden bovendien op nette manier gepresenteerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw receptie af van top tot teen. Gelokaliseerd nabij Schoonbeek valt er in de buurt zeer veel fraais te vinden. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Wat wil u nog meer voor een mooi receptie? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Schoonbeek is trouwens gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkingplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Schoonbeek combineert stijlvolle feestzalen met een mooie tuin

Voor een geslaagd receptie kunt u maar beter een heel degelijk geëquipeerde toplocatie met goede zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw receptie heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een receptie in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In de sprookjesachtige tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw receptie nabij Schoonbeek nog dat tikkeltje extra .Uw receptie nabij Schoonbeek zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren en attente team de beste hapjes en drankjes. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een receptie in het sfeervolle en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Schoonbeek

Zoekt u een geschikte locatie voor een receptie nabij Schoonbeek? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw receptie een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een receptie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Schoonbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk receptie in het mooie ‘t Krekelhof bij Schoonbeek

Droomt u van een receptie in een wondermooie betoverende locatie nabij Schoonbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Schoonbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.