Huwelijksverjaardag Wellen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Wellen

Op zoek naar een locatie vlakbij Wellen voor het houden van een huwelijksverjaardag? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm degelijke naam verworven in Wellen en omstreken betreffende de organisatie van een huwelijksverjaardag. Gelegen naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een huwelijksverjaardag een stijlvol en fraai decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons genieten van overheerlijke schotels in de feeërieke feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij bereiden lekkere hapjes en hebben naast de fantastische feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan het huwelijksverjaardag dus ook in alle comfort in de buitenlucht laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk onder het consumeren van onze fijne culinaire creaties. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse ingrediënten worden bovendien op smaakvolle manier geserveerd.  De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw huwelijksverjaardag op en top af. Bovendien is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een magnifieke setting in de buurt van Wellen. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een fraai huwelijksverjaardag van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie bij Wellen is trouwens gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkeerplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Wellen combineert stijlvolle zalen met een mooie tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw huwelijksverjaardag. U kunt er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw huwelijksverjaardag heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een huwelijksverjaardag in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Wellen nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksverjaardag nabij Wellen zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons bekwame horecateam overheerlijke drankjes en hapjes. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd huwelijksverjaardag!

Imponeer uw genodigden met een huwelijksverjaardag in het sfeervolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofnabij Wellen

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een huwelijksverjaardag nabij Wellen? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een huwelijksverjaardag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij ons van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Wellen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksverjaardag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie adembenemende locatie nabij Wellen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Wellen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.