Trouwfeest Kortessem

‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een trouwfeest in de omgeving van Kortessem

Zoekt u bij Kortessem een degelijke locatie voor een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerhande evenementen zoals een trouwfeest een prima keus. In en ver buiten Kortessem is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een sterk imago inzake de organisatie van een trouwfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. Genesteld aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een trouwfeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in onze feeërieke feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke hapjes en bieden naast de knappe feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Zeer interessant voor wanneer het goed weer is of voor als u naast uw trouwfeest een toffe receptie wil houden. Dat alles is mogelijk onder het consumeren van onze overheerlijke gastronomische creaties. En dat gegoten in diverse formules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwalitatief hoogstaande en verse ingrediënten worden daarenboven op stijlvolle manier geserveerd en gepresenteerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kortom: stijlvol en lekker. Voorts is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een schitterende setting bij Kortessem. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een mooi trouwfeest? ‘t Krekelhof in de omgeving van Kortessem is overigens vlot bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Kortessem combineert klassevolle feestzalen met een mooie tuin

Voor een geslaagd trouwfeest kan u best een heel goed geëquipeerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kortessem besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze polyvalante zalen staan borg voor klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw trouwfeest heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kortessem. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een trouwfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Kortessem nog dat tikkeltje extra .Uw trouwfeest nabij Kortessem zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons attente team overheerlijke drankjes en hapjes. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd trouwfeest!

Imponeer uw genodigden met een trouwfeest in het gezellige en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Kortessem

Zoekt u in de buurt van Kortessem naar een droomlocatie voor een trouwfeest? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een trouwfeest met alles erop en eraan. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kortessem, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk trouwfeest in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Kortessem? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kortessem zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.