Doopfeest Kuringen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een doopfeest in de omgeving van Kuringen

Zoekt u een locatie in de omgeving van Kuringen voor een doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van verschillende events zoals bvb. een doopfeest een uitstekende keuze. In en ver buiten Kuringen is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen imago als het gaat over de organisatie van een doopfeest of soortgelijke events. Genesteld naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in de fraaie feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de imposante feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Zeer interessant voor wanneer het goed weer is of voor als u bij uw doopfeest een toffe receptie wilt doen. Voorts serveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. En dat in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire pareltjes, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op klassevolle wijze gepresenteerd en geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw doopfeest op en top af. Voorts is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een schitterende buurt bij Kuringen. U kunt de naburige steden zoals Kuringen, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een prachtig doopfeest? Zowel met de auto als met trein of bus is onze locatie vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Kuringen combineert stijlvolle feestzalen met een magische tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het welslagen van uw doopfeest. Bij ‘t Krekelhof nabij Kuringen besteden wij daarom de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De polyvalente ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw doopfeest aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kuringen te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De fraaie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In onze toverachtige tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw doopfeest nabij Kuringen nog dat tikkeltje extra magie.Uw doopfeest nabij Kuringen zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw doopfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Iedereen zal een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een doopfeest in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Kuringen

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een doopfeest nabij Kuringen? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een doopfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De strategische ligging nabij het centrum van Kuringen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk doopfeest in het fraaie ‘t Krekelhof bij Kuringen

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Kuringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kuringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.