Lentefeest Stevoort

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een lentefeest nabij Stevoort

Zoekt u bij Stevoort een geschikte plek voor een lentefeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede mogelijkheid. In en rond Stevoort is ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie als het gaat over het verzorgen van een lentefeest of soortgelijke feestevenementen. De prima situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Stevoort en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de vele troefkaarten die van ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige lentefeest maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in de prachtige feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de fantastische feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Perfect voor wanneer het mooi buitenweer is of voor als u naast uw lentefeest een stijlvolle receptie wilt doen. Daarbovenop leveren wij gastronomie van ware topklasse. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen ongebreideld proeven van een gevarieerd gastronomisch assortiment van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het volledig af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gelokaliseerd nabij Stevoort valt er in de omgeving heel wat interessants te vinden. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wilt u verder nog voor een prachtig lentefeest? Onze locatie bij Stevoort is bovendien vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkingplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Stevoort combineert gezellige feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol lentefeest kan u best een zeer goed uitgeruste toplocatie met goede zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof in de omgeving van Stevoort besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De polyvalente ruimtes op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw lentefeest aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een lentefeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Stevoort. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een lentefeest op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In onze betoverende tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Stevoort nog dat tikkeltje extra cachet.Uw lentefeest nabij Stevoort zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw lentefeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Iedereen zal een aangename dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een lentefeest in het klassevolle en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Stevoort

Zoekt u in de buurt van Stevoort naar een droomlocatie voor een lentefeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Naast een lentefeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Stevoort, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het lentefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Stevoort? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Stevoort zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.