Verjaardagsfeest Zutendaal

‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Zutendaal

Op zoek naar een geschikte plek nabij Zutendaal voor een verjaardagsfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima optie. In en ver buiten Zutendaal is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie inzake het houden van een verjaardagsfeest of soortgelijke events. Genesteld langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in de feeërieke feestzalen en in de fantastische tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het verjaardagsfeest eventueel ook in alle comfort en luxe in de tuin houden. Al dat moois is mogelijk bij het proeven van onze lekkere gastronomische topcreaties. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op stijlvolle manier geserveerd en gepresenteerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Voorts is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een wondermooie setting nabij Zutendaal. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wil u verder nog voor een geslaagd verjaardagsfeest? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal is overigens zeer goed te bereiken met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeergelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal combineert stijlvolle feestruimtes met een idyllische tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw verjaardagsfeest. U kunt er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfortabele klasse. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van de orangerie met een mooi zicht op de goed onderhouden tuin en de oever van het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd verjaardagsfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Zutendaal te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een verjaardagsfeest op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In onze netjes onderhouden tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Zutendaal nog dat tikkeltje extra magie.Uw verjaardagsfeest nabij Zutendaal zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw verjaardagsfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een verjaardagsfeest in het klassevolle en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Zutendaal

Zoekt u een klassevolle locatie voor een verjaardagsfeest nabij Zutendaal? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De goede ligging nabij het centrum van Zutendaal maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk verjaardagsfeest in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Zutendaal? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zutendaal zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.