Jubileum Genenbos

‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een jubileum bij Genenbos

Op zoek naar een geschikte plek nabij Genenbos voor het organiseren van een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande gebeurtenissen zoals een jubileum een zeer geschikte keuze. In en ver buiten Genenbos is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen imago wat betreft het houden van een jubileum of soortgelijke feestgebeurtenissen. Gesitueerd naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een jubileum een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van heerlijke schotels in de wondermooie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kan uw jubileum eventueel ook met alles erop en eraan in de buitenlucht organiseren. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. De gasten kunnen proeven van een divers culinair aanbod van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Kortom: stijlvol en lekker. Gelegen bij Genenbos valt er in de ruime omgeving veel moois te vinden. U kunt de omliggende steden zoals Genenbos, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Wat verlangt u verder nog voor een onvergetelijk jubileum? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genenbos is overigens vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeergelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genenbos combineert klassevolle feestruimtes met een mooie tuin

Voor een succesvol jubileum kunt u best een heel degelijk uitgeruste locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Genenbos besteden wij om die reden de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor klasse en comfort. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van de Orangerie met uitzicht op de heerlijke tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een stijlvol en onvergetelijk jubileum, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Genenbos te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw jubileum nabij Genenbos nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw jubileum nabij Genenbos zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren en attente team overheerlijke drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een jubileum in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Genenbos

Zoekt u een geschikte locatie voor een jubileum nabij Genenbos? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw jubileum een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. De prima ligging nabij het centrum van Genenbos maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het jubileum door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk jubileum in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genenbos

Droomt u van een jubileum in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Genenbos? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genenbos zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.