Walking dinner Kuringen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een walking dinner nabij Kuringen

Zoekt u een geschikte locatie vlakbij Kuringen voor het organiseren van een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse events zoals o.a. een walking dinner een prima optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een heel goede reputatie verdiend in en rondKuringen aangaande het vieren van een walking dinner. De uitstekende situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Kuringen en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de talloze troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige walking dinner maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in onze indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan het walking dinner dus ook in alle comfort en luxe in de tuin houden. Voorts leveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. Dat alles in uiteenlopende formules op maat. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatief hoogstaande en super verse ingrediënten worden bovendien op klassevolle manier gepresenteerd en geserveerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw walking dinner af van top tot teen. Daarenboven is ‘t Krekelhof genesteld in een wondermooie buurt in de buurt van Kuringen. U kan de nabijgelegen steden zoals Kuringen, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een fraai walking dinner van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkeerplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Kuringen combineert knappe zalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol walking dinner kunt u best een zeer goed voorziene toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof in de omgeving van Kuringen besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw walking dinner heerlijk vertoeven. Een klassevol en heuglijk walking dinner, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De knappe zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Kuringen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw walking dinner nabij Kuringen zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons ervaren team heerlijke drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen walking dinner beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd walking dinner!

Imponeer uw gasten met een walking dinner in het stijlvolle en comfortabele ‘t Krekelhofin de omgeving van Kuringen

Zoekt u een geschikte locatie voor een walking dinner nabij Kuringen? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een walking dinner met alles erop en eraan. Naast een walking dinner is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kuringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk walking dinner in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie betoverende locatie nabij Kuringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kuringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.