Studiedag Hasselt

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een studiedag bij Hasselt

Zoekt u bij Hasselt een geschikte plek voor een studiedag? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een prima mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm stevige naam verdiend in Hasselt en ver daarbuiten aangaande het verzorgen van een studiedag. De fraaie ligging aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Hasselt en de gekende kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar een paar van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een stijlvolle studiedag maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in onze formidabele feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de imposante feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer geschikt voor wanneer het mooi buitenweer is of voor als u naast uw studiedag een gezellige receptie wilt houden. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze fijne gastronomische creaties. De menukaart is bij ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en verse ingrediënten worden bovendien op nette wijze geserveerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Kortom: lekker én stijlvol. Bovendien is ‘t Krekelhof genesteld in een sublieme omgeving in de omgeving van Hasselt. U kunt de nabijgelegen prachtsteden zoals Hasselt, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een onvergetelijk studiedag van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Hasselt is trouwens vlot en snel te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt combineert klassevolle feestzalen met een mooie tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het slagen van uw studiedag. Bij ‘t Krekelhof bij Hasselt besteden wij daarom de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een stijlvol en heuglijk studiedag, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Hasselt te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In onze toverachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw studiedag nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra magie.Uw studiedag nabij Hasselt zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw studiedag genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de nodige dranken en spijzen. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk studiedag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een studiedag in het klassevolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de buurt van Hasselt

Zoekt u een geschikte locatie voor een studiedag nabij Hasselt? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw studiedag een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een studiedag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een studiedag is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De goede ligging nabij het centrum van Hasselt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk studiedag in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een studiedag in een wondermooie prachtige locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol studiedag te organiseren. Uw studiedag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw studiedag. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw studiedag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.