Vergadering Limburg

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een vergadering bij Limburg

Zoekt u een geschikte plek bij Limburg voor het organiseren van een vergadering? Dan is ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede keuze. In en rond Limburg is ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen imago inzake het verzorgen van een vergadering of soortgelijke gebeurtenissen. De mooie ligging langs de rustige oevers van het Albertkanaal bij Limburg en de kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts enkele van de talloze troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle vergadering maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in de fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Geweldig voor als het mooi buitenweer is of voor als u naast uw vergadering een toffe tuinreceptie wil doen. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire pareltjes, klaargemaakt met kwaliteitsvolle en super verse basisproducten worden bovendien op klassevolle wijze gepresenteerd en geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Daarenboven is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een fraaie omgeving vlakbij Limburg. U kunt de nabijgelegen prachtsteden zoals Limburg, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een geslaagd vergadering van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Limburg is trouwens zeer goed bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkeerplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Limburg combineert klassevolle feestruimtes met een idyllische tuin

Voor een geslaagd vergadering kunt u maar beter een heel degelijk geëquipeerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Limburg besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de wondermooie tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een vergadering in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Limburg te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een vergadering op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze prima onderhouden tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw vergadering nabij Limburg nog dat tikkeltje extra .Uw vergadering nabij Limburg zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons bekwame team heerlijke hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol vergadering!

Imponeer uw genodigden met een vergadering in het sfeervolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Limburg

Op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering nabij Limburg? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw vergadering een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een vergadering met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging vlakbij het centrum van Limburg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk vergadering in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een vergadering in een wondermooie prachtige locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol vergadering te organiseren. Uw vergadering zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw vergadering. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw vergadering naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.