Bruiloft Kortessem

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een bruiloft bij Kortessem

Zoekt u bij Kortessem een geschikte zaal voor een bruiloft? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse evenementen zoals bijvoorbeeld een bruiloft een zeer goede keuze. In en ver buiten Kortessem is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen imago als het gaat over het verwelkomen van een bruiloft of soortgelijke feestevenementen. Genesteld aan de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een bruiloft een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van overheerlijke hapjes in de feeërieke feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de imposante feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Geweldig voor wanneer het goed weer is of voor als u naast uw bruiloft een gezellige tuinreceptie wilt houden. Daarnaast serveren wij een culinair aanbod van ware topkwaliteit. De menukeuze is bij ons zo groot dat ieder zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatieve en super verse basisproducten worden daarenboven op nette wijze geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw bruiloft af van top tot teen. Gelokaliseerd bij Kortessem is er in de omgeving veel fraais te vinden. U kunt de nabijgelegen steden zoals Kortessem, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een supergeslaagd bruiloft van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Kortessem is overigens vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkeerplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kortessem combineert stijlvolle feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw bruiloft. U kunt er absoluut van op aan dat de feestzalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw bruiloft aangenaam vertoeven. Een stijlvol en onvergetelijk bruiloft, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Kortessem te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een bruiloft op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Op die manier krijgt uw bruiloft nabij Kortessem nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw bruiloft nabij Kortessem zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren horecateam heerlijke drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen bruiloft beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol bruiloft!

Scoor met een bruiloft in het stijlvolle en comfortabele ‘t Krekelhofin de omgeving van Kortessem

Zoekt u in de buurt van Kortessem naar een droomlocatie voor een bruiloft? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een bruiloft met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging vlakbij het centrum van Kortessem maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het bruiloft door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bruiloft in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie prachtige locatie nabij Kortessem? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kortessem zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.