Babyborrel Herk-de-stad

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een babyborrel bij Herk-de-stad

Zoekt u vlakbij Herk-de-stad een degelijke zaal voor een babyborrel? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima mogelijkheid. In en ver buiten Herk-de-stad is ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie inzake het verzorgen van een babyborrel of soortgelijke gebeurtenissen. De mooie situering langs de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Herk-de-stad en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige babyborrel maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons genieten van lekkere hapjes in onze fraaie feestzalen en in de fantastische tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kan uw babyborrel absoluut ook in alle comfort en luxe in de tuin laten plaatsvinden. Daarnaast serveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. De keuze qua menu is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle manier gepresenteerd.  De ruime kaart met wijnen en champagnes maakt de belevenis totaal compleet. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gesitueerd bij Herk-de-stad valt er in de buurt zeer veel fraais te vinden. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wil u verder nog voor een onvergetelijk babyborrel? Zowel met de wagen als via trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad combineert knappe feestzalen met een idyllische tuin

Voor een succesvol babyborrel kunt u best een zeer goed voorziene toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de magnifieke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk babyborrel, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Herk-de-stad. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een babyborrel op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In de toverachtige tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw babyborrel nabij Herk-de-stad nog dat tikkeltje extra magie.Uw babyborrel nabij Herk-de-stad zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw babyborrel genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw gasten een heerlijk babyborrel beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een babyborrel in het klassevolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Herk-de-stad

Zoekt u in de omgeving van Herk-de-stad naar een droomlocatie voor een babyborrel? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een babyborrel met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Herk-de-stad, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het babyborrel door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie prachtige locatie nabij Herk-de-stad? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Herk-de-stad zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.