Receptie Genk

‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een receptie in de buurt van Genk

Zoekt u een geschikte plek vlakbij Genk voor een receptie? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande evenementen zoals o.a. een receptie een prima keuze. In en rond Genk is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie wat betreft het organiseren van een receptie of soortgelijke feestevenementen. De knappe situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Genk en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige receptie maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in onze feeërieke feestzalen en in de idyllische tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de prachtige feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Fantastisch voor wanneer het mooi buitenweer is of voor indien u bij uw receptie een toffe tuinreceptie wil doen. Dat alles is mogelijk onder het nuttigen van onze lekkere culinaire creaties. De menukeuze is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. De genodigden kunnen ongebreideld proeven van een divers gastronomisch assortiment van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles knap geserveerd.  De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Kortom: stijlvol en lekker. Bovendien is ‘t Krekelhof gelegen in een wondermooie buurt nabij Genk. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een geslaagd receptie? Onze locatie bij Genk is overigens gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Genk combineert gezellige feestzalen met een mooie tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw receptie. U kunt er van op aan dat de zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw receptie aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een receptie in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Genk te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een receptie op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. In onze betoverende tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw receptie nabij Genk nog dat tikkeltje extra magie.Uw receptie nabij Genk zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren en attente horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen receptie beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een receptie in het stijlvolle en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Genk

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een receptie nabij Genk? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een receptie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De goede ligging vlakbij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk receptie in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een receptie in een wondermooie adembenemende locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.