Bruiloft Zonhoven

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een bruiloft in de buurt van Zonhoven

Op zoek naar een geschikte locatie nabij Zonhoven voor een bruiloft? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerlei evenementen zoals o.a. een bruiloft een uitstekende optie. In en ver buiten Zonhoven is ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie inzake het verzorgen van een bruiloft of soortgelijke feestevenementen. Gelegen aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een bruiloft een stijlvol en mooi decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in de fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Perfect voor als het mooi weer is of voor indien u naast uw bruiloft een toffe tuinreceptie wil doen. Voorts serveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. En dat in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze topcreaties, gemaakt met kwalitatieve en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op smaakvolle manier gepresenteerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw bruiloft af van top tot teen. Voorts is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een schitterende setting nabij Zonhoven. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wenst u verder nog voor een onvergetelijk bruiloft? Onze locatie in de omgeving van Zonhoven is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeerplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Zonhoven combineert klassevolle feestruimtes met een idyllische tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw bruiloft. U kan er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfort en klasse. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de sublieme tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een bruiloft in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Zonhoven te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze sprookjesachtige tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw bruiloft nabij Zonhoven nog dat tikkeltje extra magie.Uw bruiloft nabij Zonhoven zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw bruiloft genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen bruiloft beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een bruiloft in het klassevolle en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Zonhoven

Zoekt u in de omgeving van Zonhoven naar een droomlocatie voor een bruiloft? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een bruiloft met alles erop en eraan. Naast een bruiloft is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Zonhoven, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bruiloft in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie betoverende locatie nabij Zonhoven? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zonhoven zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.