Doopfeest Lummen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een doopfeest bij Lummen

Zoekt u een geschikte plek in de buurt van Lummen voor het houden van een doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande evenementen zoals o.a. een doopfeest een zeer geschikte keus. In en ver buiten Lummen is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie wat betreft het houden van een doopfeest of soortgelijke events. Gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders kunnen bij ons genieten van lekkere hapjes in onze fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hebben naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Ideaal voor wanneer het mooi weer is of voor indien u naast uw doopfeest een gezellige tuinreceptie wil houden. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze super lekkere culinaire meesterwerkjes. De menukaart is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen ongebreideld smullen van een gevarieerd gastronomisch gamma van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  De uitgebreide kaart met topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Voorts is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een schitterende buurt vlakbij Lummen. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een vlekkeloos doopfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lummen is overigens vlot te bereiken met zowel de wagen (wij bieden ruime parkeergelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lummen combineert knappe feestruimtes met een fraaie tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het succes van uw doopfeest. U kunt er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw doopfeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en geslaagd doopfeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Lummen te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In de toverachtige tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw doopfeest nabij Lummen nog dat tikkeltje extra .Uw doopfeest nabij Lummen zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons ervaren team de beste drankjes en hapjes. Alle genodigden zullen een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol doopfeest!

Scoor met een doopfeest in het gezellige en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Lummen

Zoekt u in de omgeving van Lummen naar een droomlocatie voor een doopfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw doopfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een doopfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. De goede ligging nabij het centrum van Lummen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk doopfeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Lummen

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Lummen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lummen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.