Walking dinner Genk

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een walking dinner nabij Genk

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Genk voor een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerhande evenementen zoals o.a. een walking dinner een uitstekende keuze. In en ver buiten Genk is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie wat betreft het verwelkomen van een walking dinner of soortgelijke feestevenementen. Fraai gelegen langs de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een walking dinner een fraai en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere schotels in onze formidabele feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij bereiden lekkere hapjes en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Fantastisch voor wanneer het goed weer is of voor indien u naast uw walking dinner een gezellige receptie wil doen. Voorts leveren wij een culinair aanbod van ware topkwaliteit. Dat alles in diverse feestformules op maat. Uw gasten kunnen genieten van een gevarieerd culinair gamma van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles knap geserveerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw walking dinner op en top af. Gelokaliseerd bij Genk is er in de ruime omgeving heel wat moois te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een onvergetelijk walking dinner van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Genk is overigens vlot te bereiken met zowel de auto (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Genk combineert knappe feestruimtes met een idyllische tuin

Voor een succesvol walking dinner kan u best een zeer goed geëquipeerde toplocatie met goede zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof in de buurt van Genk besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw walking dinner aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een walking dinner in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Genk te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een walking dinner op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In de elegante tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Genk nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw walking dinner nabij Genk zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons ervaren team de beste drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk walking dinner beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een walking dinner in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Genk

Zoekt u in de buurt van Genk naar een droomlocatie voor een walking dinner? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw walking dinner een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Genk, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk walking dinner in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie prachtige locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.