Verjaardagsfeest Hasselt

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een verjaardagsfeest in de omgeving van Hasselt

Zoekt u in de buurt van Hasselt een goede zaal voor een verjaardagsfeest? Dan is ‘t Krekelhof absoluut een goede mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer sterke naam verworven in en rondHasselt inzake het vieren van een verjaardagsfeest. Genesteld naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke hapjes in de fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Zeer interessant voor wanneer het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw verjaardagsfeest een toffe buitenreceptie wil doen. Daarnaast serveren wij een culinair aanbod van hoge topklasse. Dat alles in diverse feestformules op maat. De gasten kunnen genieten van een gevarieerd gastronomisch assortiment van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw verjaardagsfeest volledig af. Voorts is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een magnifieke buurt bij Hasselt. U kan de naburige steden zoals Hasselt, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wenst u nog meer voor een geweldig verjaardagsfeest? Onze locatie nabij Hasselt is bovendien vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkeerplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Hasselt combineert klassevolle feestzalen met een magische tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het welslagen van uw verjaardagsfeest. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Hasselt besteden wij om die reden de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw verjaardagsfeest heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een verjaardagsfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Hasselt. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De knappe zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw verjaardagsfeest nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw verjaardagsfeest nabij Hasselt zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw verjaardagsfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol verjaardagsfeest!

Maak indruk met een verjaardagsfeest in het gezellige en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Hasselt

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een verjaardagsfeest nabij Hasselt? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw verjaardagsfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een verjaardagsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een verjaardagsfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging vlakbij het centrum van Hasselt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.