Huwelijksverjaardag Herk-de-stad

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een huwelijksverjaardag nabij Herk-de-stad

Zoekt u vlakbij Herk-de-stad een geschikte stek voor een huwelijksverjaardag? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een goede optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm goede naam verdiend in Herk-de-stad en omstreken aangaande het verzorgen van een huwelijksverjaardag. De uitstekende ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Herk-de-stad en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar een paar van de vele troefkaarten die van ‘t Krekelhof een droomplek voor een klassevolle huwelijksverjaardag maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons genieten van lekkere hapjes in onze fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  U kunt het huwelijksverjaardag eventueel ook in alle comfort in de buitenlucht laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze overheerlijke culinaire creaties. De menukaart is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Uw genodigden kunnen naar hartenlust proeven van een divers culinair gamma van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Voorts is ‘t Krekelhof gelegen in een magnifieke buurt in de omgeving van Herk-de-stad. U kan de omliggende prachtsteden zoals Herk-de-stad, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een supergeslaagd huwelijksverjaardag van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Herk-de-stad combineert stijlvolle feestruimtes met een magische tuin

Voor een geslaagd huwelijksverjaardag kan u best een heel goed geëquipeerde toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksverjaardag aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een huwelijksverjaardag in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Herk-de-stad te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In onze prima onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Herk-de-stad nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksverjaardag nabij Herk-de-stad zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons ervaren team de beste drankjes en hapjes. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een ontspannen huwelijksverjaardag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een huwelijksverjaardag in het gezellige en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Herk-de-stad

Zoekt u in de omgeving van Herk-de-stad naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksverjaardag een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een huwelijksverjaardag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De goede ligging vlakbij het centrum van Herk-de-stad maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksverjaardag in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Herk-de-stad? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Herk-de-stad zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.