Verjaardagsfeest Opglabbeek

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Opglabbeek

Zoekt u vlakbij Opglabbeek een degelijke plek voor een verjaardagsfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede optie. In en ver buiten Opglabbeek is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago wat betreft het verzorgen van een verjaardagsfeest of soortgelijke gebeurtenissen. De mooie ligging langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Opglabbeek en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts enkele van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een stijlvolle verjaardagsfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in onze wondermooie feestzalen en in de elegante tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan uw verjaardagsfeest zeker ook probleemloos in de tuin organiseren. Al dat moois is mogelijk bij het proeven van onze super lekkere gastronomische creaties. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire pareltjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en verse basisproducten worden daarenboven op smaakvolle manier gepresenteerd en geserveerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw verjaardagsfeest volledig af. Daarenboven is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een schitterende buurt in de buurt van Opglabbeek. U kunt de omliggende prachtsteden zoals Opglabbeek, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een prachtig verjaardagsfeest? Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Opglabbeek combineert klassevolle feestruimtes met een prachtige tuin

Voor een geslaagd verjaardagsfeest kunt u maar beter een zeer goed geoutilleerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfortabele klasse. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw verjaardagsfeest heerlijk vertoeven. Een klassevol en geslaagd verjaardagsfeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Opglabbeek te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een verjaardagsfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze elegante tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Opglabbeek nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw verjaardagsfeest nabij Opglabbeek zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren en attente horecateam de beste drankjes en hapjes. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een ontspannen verjaardagsfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een verjaardagsfeest in het stijlvolle en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Opglabbeek

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een verjaardagsfeest nabij Opglabbeek? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Naast een verjaardagsfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Opglabbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk verjaardagsfeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Opglabbeek

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Opglabbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Opglabbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.