Receptie Wellen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een receptie in de buurt van Wellen

Zoekt u bij Wellen een degelijke zaal voor een receptie? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een prima mogelijkheid. In en rond Wellen is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago inzake het houden van een receptie of soortgelijke evenementen. Genesteld langs de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een receptie een fraai en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons genieten van overheerlijke gerechten in de feeërieke feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Interessant voor als het mooi buitenweer is of voor indien u bij uw receptie een toffe buitenreceptie wil doen. Voorts leveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. En dat in diverse feestformules op maat. Al onze topcreaties, gemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op nette manier geserveerd en gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een wondermooie setting in de buurt van Wellen. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maastricht, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wilt u nog meer voor een prachtig receptie? Zowel met de auto als met trein of bus is ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Wellen combineert klassevolle feestruimtes met een magische tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw receptie. U kan er van op aan dat de zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de heerlijke tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een receptie in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Wellen te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een receptie op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw receptie nabij Wellen nog dat tikkeltje extra magie.Uw receptie nabij Wellen zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons attente horecateam heerlijke drankjes en hapjes. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd receptie!

Imponeer uw gasten met een receptie in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Wellen

Zoekt u een klassevolle locatie voor een receptie nabij Wellen? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw receptie een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een receptie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een receptie is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij ons van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Wellen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het fraaie ‘t Krekelhof bij Wellen

Droomt u van een receptie in een wondermooie prachtige locatie nabij Wellen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Wellen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.