Lentefeest Linkhout

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een lentefeest in de omgeving van Linkhout

Op zoek naar een geschikte plek in de buurt van Linkhout voor het organiseren van een lentefeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende mogelijkheid. In en rond Linkhout is ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie wat betreft het verzorgen van een lentefeest of soortgelijke events. Gesitueerd aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een lentefeest een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in de prachtige feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hebben naast de sublieme feestzalen ook een mooie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het lentefeest eventueel ook probleemloos in de buitenlucht vieren. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze overheerlijke culinaire topcreaties. En dat gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. De genodigden kunnen smullen van een gevarieerd gastronomisch aanbod van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw lentefeest op en top af. Gelegen nabij Linkhout valt er in de omgeving zeer veel interessants te ontdekken. U kunt de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Linkhout, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een gedenkwaardig lentefeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig ‘t Krekelhof in de omgeving van Linkhout is trouwens gemakkelijk bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Linkhout combineert gezellige feestruimtes met een magische tuin

Voor een succesvol lentefeest kan u maar beter een heel degelijk uitgeruste locatie met goede zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan borg voor klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw lentefeest aangenaam vertoeven. Een stijlvol en geslaagd lentefeest, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Linkhout te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De fraaie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de betoverende tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw lentefeest nabij Linkhout nog dat tikkeltje extra magie.Uw lentefeest nabij Linkhout zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons attente team lekkere drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen lentefeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol lentefeest!

Imponeer uw gasten met een lentefeest in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Linkhout

Zoekt u in de buurt van Linkhout naar een droomlocatie voor een lentefeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw lentefeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De strategische ligging nabij het centrum van Linkhout maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Linkhout? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Linkhout zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.