Verjaardagsfeest Stevoort

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Stevoort

Op zoek naar een geschikte locatie in de buurt van Stevoort voor een verjaardagsfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een prima keuze. In en rond Stevoort is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie wat betreft het verzorgen van een verjaardagsfeest of soortgelijke evenementen. Gesitueerd naast de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in onze wondermooie feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een knappe en ruime buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  U kan het verjaardagsfeest absoluut ook in alle comfort en luxe in de tuin laten doorgaan. Daarnaast serveren wij gastronomie van ware topklasse. En dat in diverse formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en verse basisproducten worden daarenboven op klassevolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw verjaardagsfeest volledig af. Gesitueerd nabij Stevoort is er in de ruime buurt heel wat fraais te vinden. Denk daarbij aan zeer mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een supergeslaagd verjaardagsfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Stevoort combineert klassevolle feestruimtes met een prachtige tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het succes van uw verjaardagsfeest. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Stevoort besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw verjaardagsfeest aangenaam vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk verjaardagsfeest, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Stevoort te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Stevoort nog dat tikkeltje extra magie.Uw verjaardagsfeest nabij Stevoort zal zo nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw verjaardagsfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk verjaardagsfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een verjaardagsfeest in het sfeervolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Stevoort

Zoekt u een klassevolle locatie voor een verjaardagsfeest nabij Stevoort? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Naast een verjaardagsfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De goede ligging nabij het centrum van Stevoort maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk verjaardagsfeest in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Stevoort? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Stevoort zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.