Lentefeest Schoonbeek

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een lentefeest nabij Schoonbeek

Zoekt u in de buurt van Schoonbeek een goede locatie voor een lentefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerlei gebeurtenissen zoals bvb. een lentefeest een zeer geschikte optie. In en ver buiten Schoonbeek is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie als het gaat over het houden van een lentefeest of soortgelijke events. Gesitueerd langs de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een lentefeest een fraai en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in de feeërieke feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan het lentefeest dus ook in alle comfort in de buitenlucht laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk onder het nuttigen van onze lekkere gastronomische creaties. En dat gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze topcreaties, gemaakt met kwaliteitsvolle en verse ingrediënten worden bovendien op smaakvolle wijze geserveerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het volledig af. Kortom: lekker én klassevol. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een zeer fraaie buurt nabij Schoonbeek. U kan de omliggende prachtsteden zoals Schoonbeek, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat wenst u nog meer voor een geslaagd lentefeest? Onze locatie in de omgeving van Schoonbeek is overigens gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeergelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Schoonbeek combineert stijlvolle feestruimtes met een prachtige tuin

Voor een succesvol lentefeest kan u maar beter een zeer goed voorziene locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Schoonbeek besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de prachtige tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een lentefeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Schoonbeek. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Schoonbeek nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw lentefeest nabij Schoonbeek zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw lentefeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een ontspannen lentefeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol lentefeest!

Scoor met een lentefeest in het aangename en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Schoonbeek

Zoekt u een klassevolle locatie voor een lentefeest nabij Schoonbeek? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw lentefeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een lentefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Schoonbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Schoonbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Schoonbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.