Receptie Zutendaal

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een receptie nabij Zutendaal

Zoekt u nabij Zutendaal een degelijke locatie voor een receptie? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerhande feestelijkheden zoals een receptie een zeer goede keus. In en rond Zutendaal is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago inzake het organiseren van een receptie of soortgelijke evenementen. De prima localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Zutendaal en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts enkele van de talloze troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle receptie maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons smullen van lekkere hapjes in onze wondermooie feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het receptie dus ook met alles erop en eraan in de buitenlucht houden. Al dat moois is mogelijk bij het nuttigen van onze super lekkere gastronomische creaties. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn favoriete gerechten zal aantreffen. De gasten kunnen ongebreideld smullen van een gevarieerd culinair aanbod van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw receptie volledig af. Gelokaliseerd nabij Zutendaal is er in de ruime buurt veel moois te ontdekken. U kan de omliggende prachtsteden zoals Zutendaal, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat verlangt u verder nog voor een onvergetelijk receptie? ‘t Krekelhof bij Zutendaal is overigens zeer goed te bereiken met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkinggelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Zutendaal combineert klassevolle zalen met een magische tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw receptie. U kan er absoluut van op aan dat de zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw receptie aangenaam vertoeven. Een klassevol en heuglijk receptie, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Zutendaal te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze elegante tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw receptie nabij Zutendaal nog dat tikkeltje extra cachet.Uw receptie nabij Zutendaal zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw receptie genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw genodigden een ontspannen receptie beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd receptie!

Scoor met een receptie in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Zutendaal

Zoekt u in de omgeving van Zutendaal naar een droomlocatie voor een receptie? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw receptie een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een receptie met alles erop en eraan. Naast een receptie is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Zutendaal, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal

Droomt u van een receptie in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Zutendaal? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zutendaal zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.