Bruiloft Hasselt

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een bruiloft in de buurt van Hasselt

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Hasselt voor het organiseren van een bruiloft? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van uiteenlopende events zoals bvb. een bruiloft een prima keus. In en ver buiten Hasselt is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie wat betreft het organiseren van een bruiloft of soortgelijke gebeurtenissen. De mooie situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Hasselt en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar een paar van de vele troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle bruiloft maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in onze prachtige feestzalen en in de fantastische tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een knappe en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Fantastisch voor als het mooi buitenweer is of voor als u naast uw bruiloft een stijlvolle receptie wilt houden. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze lekkere gastronomische topcreaties. De menukeuze is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, klaargemaakt met kwaliteitsvolle en super verse basisingrediënten worden daarenboven op smaakvolle wijze gepresenteerd.  De uitgebreide kaart met champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw bruiloft op en top af. Gelegen nabij Hasselt is er in de ruime omgeving veel moois te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een gedroomd bruiloft van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie in de omgeving van Hasselt is trouwens gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen (wij bieden ruime parkingplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Hasselt combineert klassevolle feestruimtes met een idyllische tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw bruiloft. U kan er van op aan dat de zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw bruiloft heerlijk vertoeven. Een klassevol en heuglijk bruiloft, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Hasselt. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een bruiloft op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze netjes onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw bruiloft nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra .Uw bruiloft nabij Hasselt zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw bruiloft genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een bruiloft in het sfeervolle en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Hasselt

Zoekt u een klassevolle locatie voor een bruiloft nabij Hasselt? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw bruiloft een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een bruiloft met alles erop en eraan. Naast een bruiloft is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij ons van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Hasselt, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het bruiloft door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bruiloft in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie betoverende locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.